Kreirajte virtuelni album Lige šampiona!

Zajedno sa ljubiteljima fudbala iz celog sveta kreirajte vaš Virtuelni album UEFA Lige šampiona koji predstavlja "UniCredit" banka

  • 0

Sa ciljem da najpopularniji sport na planeti približi fudbalskim navijačima, kao i da podstakne promociju sporta, timskog duha i zdravog života, "UniCredit" banka je zajedno sa kompanijom "Panini", predstavio virtuelni album sa sličicama timova učesnika Lige šampiona za sezonu 2013/2014.

Sada i obožavatelji fudbala iz Srbije mogu da postanu deo svetskog fudbalskog tima i, zajedno sa navijačima iz celog sveta, učestvuju u popunjavanju "Panini" virtuelnog albuma.

Da bi učestvovali u ovoj virtuelnoj igri, potrebno je da se svi zainteresovani registruju putem aplikacije koja se nalazi na ovom linku i igra može da počne. Aplikacija je besplatna, a albumu se može pristupiti i putem Android i iOS mobilnih platformi.

Virtuelni album se popunjava uz pomoć kodova do kojih se dolazi praćenjem aktivnosti "UniCredita" i "Paninija" na internetu ili na društvenim mrežama. Kodovi se mogu naći na poleđeni Panini sličica koje se nalaze u slobodnoj prodaji, a svaki dobijeni kod otvara jednu kesicu sa tri digitalne sličice.

Virtuelne sličice možete obezbediti i kroz razmenu sa drugim učesnicima ove igre, kao i pozivanjem prijatelja da pokrenu svoje virtuelne albume ili učešćem u nagradnim izazovima.

Kao zvanična banka najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, "UniCredit" se i ove godine uključila u niz aktivnosti koje imaju za cilj da daju šire društveno značenje sponzorstvu UEFA Lige šampiona, kao i da jedinstveni duh fudbala prenesu na sve navijače.

Više informacija o "Panini" virtuelnom albumu koji predstavlja UniCredit, možete pronaći OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA