Stojke opet nesavladan, Šćepovićev prvenac u šampionatu!

Vladimir Stojković je drugi put u nekoliko dana sačuvao mrežu. Spreman je za gradski derbi. Sa druge strane njegov nekadašnji saigrač iz Partizana, ali i budući u dresu Olimpijakosa, Marko Šćepović ponovo je bio strelac za svoj tim

  • 2

Vladimir Stojković je drugi put u četiri dana ostao nesavladan na golu novog kluba, Ergotelisa, a njegovi saigrači su se pobrinuli da sa dva gola krunišu njegovu sigurnu partiju među stativama. Ergotelis je u vanrednom kolu grčkog prvenstva pobedio Veriju našeg trenera Ratka Dostanića sa 2:0.

Stojke je posle herojskog nastupa u Atini pre nekoliko dana kada je sačuvao mrežu Krićana i pored dva igrača manje još jednom potvrdio da je u fantastičnoj formi stigao u grčki fudbal.

Podsećamo, nekadašnji golman Partizana i Crvene zvezde potpisao je ugovor sa Olimpijakosom, ali je zbog previše stranaca u timu iz Pireja prosleđen na pozajmicu Ergotelisu do kraja sezone.

U narednom kolu, Stojke i Ergotelis igra mali gradski derbi sa Plataniasom, inače filijalom njegovog budućeg kluba Olimpijakosa.

Još jedna prilika da čelnicima crveno - belih iz Atine potvrdi da su pogodili u centar sa izborom budućeg golmana.

Ergotelis je posle 23. utakmice trenutno šest bodova iznad mesta koje vodi u drugu ligu, u sredini tabele.

Marko Šćepović je posle iskorišćene šanse u Kupu, dobio priliku da potvrdi dobru formu i u prvenstvenom meču, koju je iskoristio na najbolji mogući način postigavši gol za Olimpijakos, u pobedi nad Panioniosom 2:0. Ovo je njegov prvi pogodak u grškom prvenstvu, pošto je do sada bio strelac samo u kupu.

Nekadašnji fudbaler Partizana je bio strelac u 18. minutu utakmice, kojim je postavio konačan rezultat meča, a po isteku sat vremena igre ustupio je svoje mesto Domingezu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chania

    5. februar 2014 | 20:18

    Nije to nikakav gradski derbi. Ergotelis je iz Herakliona,a Platanias je iz Hanje. Razdaljina izmedju ta dva grada je oko 140km. Taj mec se moze nazvati Kritski derbi. Ergotelisu je gradski derbi sa OFI-jem ! Pozdrav iz Hanje sa Krita !

  • Toza-djankoza

    6. februar 2014 | 10:03

    Koliko je grcka liga postala smesna najbolje govori cinjenica za 3 kluba s Krita igraju u I ligi... PAO nestao, PAOK glumi loseg sparing partnera pirejskim ciganima, a pola lige dolazi iz selendri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA