JOVETIĆ: Odbio sam Real!

Napadač Mančester Sitija izjavio je za britanske medije da ga je Matija Nastasić ubedio da potpiše za "građane" prošlog leta, uprkos ponudama od mnogih trofejnih timova koji su ga želeli u svojoj ekipi

  • 5

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić konačno je počeo da dobija priliku u Manester Sitiju, nakon što je letos došao na "Etihad" iz Fiorentine za ogromnu svotu novca. Bilo je dosta spekulacija o tome da li je promašena investicija, jer je zbog povrede morao dugo da odsustvuje, ali polako se vraća u takmičarsku formu i beleži cve veću minutažu.

U intervjuu za engleske medije, 24-godišnji napadač je prokomentarisao svoj dolazak u redove "građana". Iako je tokom letnjeg prelaznog roka imao ponude od gotovo svih velikih evropskih timova, ali je kako kaže, njegov saigrač Matija Nastasić uticao na to da izabere plavi deo Mančestera.

- Imao sam ponudu Reala iz Madrida, ali sam izabrao Siti. Dosta sam razgovara sa Nastasićem, sa kojim sam igrao u Fiorentini i on me je ubedio. Odlučio sam da dođem ovde zato što je u pitanju veliki projekat - rekao je Jovetić, koji je pomenuo da je trebalo da dođe u Siti i godinu dana ranije i dodao da nije zažalio zbog svog izbora.

- Nikada nisam žalio zbog svog izbora. Naravno u prvih četiri-pet meseci bilo mi je teško zato što nisam igrao. Imao sam problema sa povredama, ali je sada taj period iza mene. Nikada nisam sumnjao u sebe, ni u najtežim trenucima. Znao sam da mogu da igram u ovom timu i to ću i pokazati - rekao je nekadašnji napadač Partizana.

Reprezentativac Crne Gore je nedavno postigao svoj prvi gol u Premijer ligi, u pobedi njegovog tima nad Totenhemom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    5. februar 2014 | 20:31

    Odliccno si uradio, mada mislim da se ni u Sitiju nećeš naigrati!

  • Ja

    5. februar 2014 | 21:01

    Tebi bi bilo najpametnije da si ostao u Firenci ili eventualno da si promenio klub,ali ne i zemlju. Ovako neces se ti naigrati u Sitiju.

  • Pedja

    5. februar 2014 | 21:55

    Odbio ih,i ucinio im uslugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA