POSTAJE GAZDA: Bekam osniva novi MLS klub!

Od trenutka kada se penzionisao, u fudbalskoj javnosti se šuškalo da bi Bekam mogao da postane vlasnik nekog fudbalskog kluba što je sada dobilo i potvrdu od njega samog. Zastupnici jednog od najpoznatijih svetskih fudbalera već pregovaraju sa rukovodstvom MLS lige, a komesar ove organizacije je dao blagoslov bivšem članu L.A. Galaksija da nastavi sa svojim planovima

  • 3

Nekadašnji kapiten engleske reprezentacije, Dejvid Bekam, otkrio je svoje planove da investira i osnuje novi fudbalski klub koji će se takmičiti u američkoj MLS ligi. Njegov tim će biti stacioniran u Majamiju, a bivši fudbaler Reala iz Madrida i Mančester junajteda planira i da izgradi stadion u ovom gradu, na kome će njegova ekipa igrati.

Zastupnici jednog od najpoznatijih svetskih fudbalera već pregovaraju sa rukovodstvom MLS lige, a komesar ove organizacije je već dao blagoslov bivšem članu L.A. Galaksija da nastavi sa svojim planovima. Od trenutka kada se penzionisao, u fudbalskoj javnosti se šuška da bi Bekam mogao da postane vlasnik nekog fudbalskog kluba što je sada dobilo i potvrdu od njega samog, kada je u sredu došao u grad na Floridi.

- Želim da imam ovde svoj tim. Ovo je uzbudljiv period za mene, moju porodicu, prijatelje i partnere i jedva čekamo da podarimo takvo nešto Majamiju. Planiramo da naš klub bude svetski. POčećemo od nule, ali ja planiram naporno da radim kako bi stvorio uspešan tim - rekao je Bekam posle sastanka sa komesarom lige i načelnikom policije u Majamiju, dodavši da će u njegovom timu igrati odlični fudbaleri.

Ukoliko se ostvare njegovi planovi, klub sa Floride postaće 22. član najjačeg fudbalskog takmičenja u SAD, ali datum kada će ući u ligu još uvek nije određen. MLS trenutno broji 19 timova, ali će im se od 2015. godine priključiti još dva - Orlando siti i Njujork siti, koji je u delimičnom vlasništvu Mančester Sitija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA