BLAŽEVIĆ: Želim Zvezdi da osvoji titulu! (VIDEO)

Hrvatski stručnjak smatra da i pored svih poteškoća tim sa Marakane ima igrački kvalitet da prestigne Partizan i osvoji titulu posle šest godina

  • 16

Trener Slobode iz Tuzle Miroslav Ćiro Blažević posle prijateljskog susreta sa Crvenom zvezdom, na kojem se sastao i sa Draganom Džajićem, poželeo je timu sa Marakane puno sreće u prolećnom delu sezone.

Hrvatski stručnjak se nada da će se crveno-beli radovati tituli posle šest godina.

- Zvezda je Zvezda, bez obzira na poteškoće. Sačuvala je igrački kvalitet. Priželjkujem joj da napokon prestigne Partizan i bude prva u zemlji. Uveren sam da su to u stanju jer sam video jedan potencijal koji mi daje za pravo da tako mislim. Ninković odskače od ostalih, svi su odgovorili svojim zajhtevima, imaju modernu igru koja se orijentiše ka napred. Odbrana im je slabiji deo tima, ali mi je nismo stavili na iskušenja. Čestitam Zvezdinoj ljubaznosti, jer su pokazali fer-plej, od uprave do levog krila - rekao je između ostalog Blažević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmeljko

    6. februar 2014 | 00:37

    Htvatski strucnjak na celu drugoligasa moze samo da smatra... Toliko

  • Hahaaha

    6. februar 2014 | 00:34

    Evo vam jos jedan decki

  • stojke

    6. februar 2014 | 14:19

    Vidi se da Hrvati vole Zvezdu. A ovaj "gospodin" je pre mesec dana velicao Simunica i rekao da je Oluja pre trebala da se desi... Ne bi me cudilo da i on postane trener FK Prva pratilja kao i Robi :-)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA