Pirs saopštava ime kapitena na dan utakmice

Vršilac dužnosti selektora Engleske ne menja svoju praksu iz klubova i mlade reprezentacije

  • 0

Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Stjuart Pirs, koji će u sutrašnjoj prijateljskoj fudbalskoj utakmici s Holandijom na Vembliju (21 čas) biti v. d. selektora, kazao je da će na dan meča, ujutru, da saopšti i sastav Gordog Albiona i ime kapitena.

- Odluku o kapitenu sam doneo pre nekoliko dana, ali neću da menjam svoju praksu iz klubova i mlade reprezentacije. Njegovo ime, kao i sastav, reći ću javnosti na dan utakmice - izjavio je Pirs, pomoćnik Italijana Fabija Kapela, dok je čuveni stručnjak bio selektor pre ostavke na to mesto.

Nekoliko je pretendenata na traku koju je Fudbalska asocijacija Engleske oduzela Čelsijevom asu Džonu Teriju, zbog još nedokazanih rasističkih uverda na račun Antona Ferdinanda, igrača Kvins Park Rendžersa.

Najbliži ulozi kapitena, po svemu sudeći, jeste Liverpulova zvezda Stiven Džerard. Nagađa se da bi to mogli da budu i sjajni golman Mančester sitija Džo Hart i igrač Totenhema Skot Parker, najbolji igrač engleskog prvenstva u izboru navijača.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA