Miha na meti Intera? Samo da se ne ponovi Firenca!

Doskorašnji selektor Srbije i trener Sampdorije jedan je od glavnih kandidata da na leto preuzme ekipu Intera * Međutim, ne treba zaboraviti da je posle odlične sezone u Kataniji preuzeo Fiorentinu i nije ništa uradio

  • 6

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović među kandidatima je za šefa stručnog štaba milanskog Intera, prenose italijanski mediji.

"Tutosport" navodi da aktuelni trener ''nero-azura'' Valter Macari, uprkos podršci rukovodstva kluba, na kraju sezone verovatno odlazi sa klupe, a da su, pored doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije, alternative Frank de Bur iz Ajaksa i Brazilac Leonardo.

Mihajlović je više puta rekao da bi jednog dana voleo da postane trener Intera, nakon što je u popularnom klubu proveo dve uspešne sezone kao igrač, a potom bio pomoćnik Robertu Manćiniju.

Srpski stručnjak posle odlaska sa kormila nacionalne reprezentacije sa velikim uspehom vodi Sampdoriju, koja je odmakla od zone ispadanja i trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Serije A sa 25 bodova.

Međutim, ne treba zaboraviti ni Mihine dobre partije sa Katanijom , koju je uspeo da sačuva u Seriji A, ali je već sledeće sezone doživeo debakl vodeći Fiorentinu. Mada, Inter verovatno i ne može lošije od ovoga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslav iz Parcana

    6. februar 2014 | 11:59

    Ma nudio se on 2011 preko Lukica da preuzme FK Parcane ali mi u selu smo ukazali poverenje treneru Dobrivoju i nismo pogresili.

  • Ironijar

    6. februar 2014 | 11:54

    Luke, pa nece nositi sal Srbije ili Firence ako vodi Sampu. To mu je klub i tu trenutno radi. Sta je sporno?! Bice veliki trener.

  • Glavas

    6. februar 2014 | 12:33

    Mozemo ga voliti ili ne voliti ali je trenutno jedini nas trener sa nekim rezultatom koji vodi ekipu u respektibilnoj ligi. Bice od njega dobar trener i pored temperamenta, tvdoglavosti i drugih bubica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA