VUJOŠEVIĆ: Ako Pavlović bude sutra na terenu, potpisao je za nas! Zvezda uzima Kup!

Trener crno-belih istakao da će pokušati da osveži ekipu u Kupu, a o dolasku Pavlovića bio je zagonetan * Prema njegovim rečima Zvezda je već odbranila trofej

  • 8

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nije bio preterano raspoložen tokom konferencije za medije pred početak Kupa Radivoja Koraća s obzirom na probleme koji tište njegov klub.

- Svesni smo da u ovom momentu nismo kompletni , a ne želimo da dođe do novih povreda sa nekim ekstraordinarnim opeterćenjima. Glavni cilj ove sezone je ABA ligu jer ona donosi plasman u Evroligu. Kinsi sigurno neće igrati, dok su Tepić i Milutinov pod upitnikom - rekao je Vujošević  dodao:

- U Kupu ćemo pokušati da osvežimo ekipu. Gledajući stanje Partizana pobednik kupa je već poznat, a to je Crvena zvezda.

Vujošević se osvrnuo i na eventualan dolazak Saše Pavlovića, za kojeg se mislilo da je već gotova stvar. Međutim, nešto je krenulo po zlu.

- Ako Pavlović sutra bude sa ekipom znači da je stvar gotova. U suprotnom nema ništa od njegovog transfera - rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZT ILI MUDO!

    6. februar 2014 | 16:27

    Xaxaxaxaxaaaa pa toliko si nisko pao da si rekao ko ce pobediti! A jos si pobio sve svoje price da smo klub koji ne postoji,lepo si rekao zvezda osvaja! GROBAR DO KOSKE BIO BIH TI JAKO ZAHVALAN AKO BACIS KOM PROSTO ME INTERESUJE STA IMAS DA KAZES NA IZJAVU ,,TATE,, VASEG!! DOMINIRAJ,PONIZAVAJ, GASI!!!!

  • ...

    6. februar 2014 | 16:26

    Standardno vrsi psiholoski pritisak..a i negde trazi alibi...mislim smesno je to , ako se vec zna pobednik , sto se onda takmicite ? Lepo dajte Zvezdi pehar!?!? Mislim...bad je postao smesan...

  • igor P.F.C.

    6. februar 2014 | 19:24

    E,mudri ljudi ovi navijaci fmp-a, sve znaju..... te vrsi psiholoski pritisak, te znaju sve o ugovoru Pavlovica,a niko ne zna ni dal ce da potpise. Onaj ćita uspeo da utvrdi da je Dule priznao da je zvezda zvezda,a svi znamo da je da su u zamrzicacu i da se sada zovu fmp.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA