VIDIĆ ODLUČIO: Odlazim na kraju sezone!

Bivši srpski reprezentativac je izdao saopštenje kako bi prekinuo nagađanja o tome da li će produžiti ugovor sa Junajtedom ili otići na tokom leta

  • 8

Posle mnogo nagađanja i medijskih priča da će Nemanja Vidić po isteku ugovora sa Mančester junajtedom, napustiti ovaj klub tokom leta, stigla je potvrda i od nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

- Nikada nisam sanjao da ću osvojiti 15 trofeja sa Junajtedom i sigurno neću zaboraviti fantastičnu noć u Moskvi. To su sećanja koja će živeti u meni i navijačima zauvek, ali odlučio sam da napustim klub na kraju sezone. Hoću da postavim sebi neki novi izazov i dam sve od sebe u godinama koje dolaze - napisao je Vidić u svom saopštenju.

Mnogo se pisalo o tome gde bi srpski defanzivac mogao da ode nakon što mu istekne ugovor. Stameni štoper aktuelnog prvaka Premijer lige je na tu temu samo rekao da neće ostati u Engleskoj i da će se preseliti u neki drugi klub van Ostrva.

- Ne razmišljam o tome da ostanem u Engleskoj, jer jedini klub za koji sam hteo da igram ovde je Mančester junajted i srećan sam što sam bio deo njega toliko godina. Imam nekoliko ponuda i izabraću najbolju za mene i moju porodicu. Sada sam fokusiran na to da dam sve od sebe Junajtedu do kraja sezone. Nadam se da će ovo zaustaviti sve dalje spekulacije o mojoj budućnosti - dodao je Srbin.

Iskusni defanzivac je na "Old Traford" stigao u januaru 2006. godine, a svojim igrama u dresu "crvenih đavola" zauzeo je posebno mesto u srcu navijača koji su mu ispevali i pesmu, a ser Aleks Ferguson mu je poslednjih nekoliko sezona ukazao čast i da nosi kapitensku traku slavnog kluba.

Kao jedan od mogućih timova gde bi Vidić  mogao da nastavi karijeru pominje se Inter, ali ne bi trebalo isključiti ni Barselonu, Juventus i Milan čija je Vidić velika želja bio tokom prethodnih prelaznih rokova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA