DŽAJIĆ: Bićemo prvaci zbog Ćire!

Podsetili smo se starih fudbalskih dana, a Ćiro me je ohrabrio rekavši da imamo šampionski kvalitet, rekao je predsednik Zvezde

  • 11

Predsednik FK Crvena zvezda, Dragan Džajić, obećao je da će svom prijatelju Miroslavu Ćiri Blaževiću, treneru Slobode iz Tuzle, ispuniti želju i da će crveno-beli osvojiti šampionsku titulu.

- Sa Blaževićem sam uvek imao dobar odnos. Ne samo ja već i Crvena zvezda. Uvek je bio korektan i kada su dolazili iz Dinama Milivoj Bračun i Bora Cvetković.

- Malo smo razgovarali posle meča, podsetili se starih fudbalskih dana. Na kraju me je dodatno ohrabrio da imamo šampionski kvalitet - rekao je Džajić za "Sport"

Džajić je istakao da pripreme teku veoma dobro i da ekipa jedva čeka da počne prolećeni deo šampionata.

-Vidi se da igrači žele da dostignu pravu formu, a očekujem da budu na pravom nivou već od prvog kola nastavka sa Javorom. Rad, red i disciplina su jasni temelji i ne želim samo nikakvu euforiju. Petnaest utakmica je pred nama i samo treba ići korak po korak sa jasnom strategijom. Krajnji cilj je da budemo prvi - zaključio je predsednik Zvezde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA