Budući doktor želi da sruši Partizan!

Kapiten FMP-a Andrej Džaković najavljuje borbu protiv državnog prvaka svestan da je mladoj ekipi iz predgrađa najveći utisak sam duel sa evroligašem

  • 5

Mladoj ekipi FMP-a duel sa  državnim prvakom u četvrtfinalu Kupa Koraća predstavlja veliki izavov, a uprkos Partizanovim malerima sa povredama, svesni su da će biti jako teško.

- Našu ekipu čine vrlo mladi igrači, neiskusni koji imaju 18 ili 19 godina, oni su skoro počeli da se takmiče u Prvoj lgi Srbije. Jesmo mladi, ali smo kompaktni. Sam nastup protiv tima koji igra najjače evropsko takmičenje biće vliki izazov i sigurno će ostaviti najjači utisak. To svakako ne znači da smo uplašeni ni da ćemo se povući, već baš suprotno. Borićemo se - priča kapiten FMP-a Andrej Džaković koji je završio master na FON-u, smer menadžment,  i planira da upiše doktorsdke studije.

- Očekuje nas debitovanje pred velikom grupom navijača, prvi put ćemo igrati tako jak meč, sa snažnijim duelima, što znači i veći pritisak.

Bez obzira na to što se tim takmiči u Prvoj ligi, Andrej smatra da je klub iz predgrađa jedan od onih u kojima se najviše u Srbiji radi.

- Ekipa je tako koncipirana da nam nije bitno ko je protivnik, radi se na napretku igrača pojedinačno, i tima u celini.

Legenda srpske košarke Milan Gurović predvodi ovu mladu ekipu, a svoju energiju i pozitivan duh prenosi i na ekipu.

- Kakav je bio igrač, takav je sada nama  trener, borben i pobednični nastrojen, željan da afirmiše mlade igrače. Uticao je na to da budemo maksimalno motivisani, i ako nam se ukaže prilika protiv Partizana ili bilo koje druge ekipe, znaćemo da je iskoristimo - završava Džaković.

Četvrtfinale Kupa Radivoja Koraća između FMP-a i Prtizana igra se od 18.30 u hali "Pionir".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krtola

    7. februar 2014 | 16:30

    Bravo andrej i srecno veceras! Ceo kraj je uz tebe!

  • dundjaman

    7. februar 2014 | 16:26

    Bravo majstore. Trebalo bi da bude vise ovakvih sportista koji izgaraju na terenu,a pritom i zavrsen fakultet imaju. Bravo.legendo!

  • DRAGAN

    7. februar 2014 | 16:27

    DOKTOR MOŽE DA GA CUCLA NA SLAMČICU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA