VUJOŠEVIĆ: Evo vam takmičenje bez nas!

- Neverovatna je nezainteresovanost političara koji su partizanovci, osim Branka Ružića - rekao je trener Partizana posle poraza u Kupu Radivoja Koraća

  • 40

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da iako je klubu bilo važno takmičenje u nacionalnom kupu, morao je na teren da pošalje samo stopostotno zdrave igrače.

U četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, desetkovani Partizan je izgubio od ekipe FMP-a.

- Povrede i opasnost od povreda su nas desetkovale. Nama je stalo do kupa zbog prestiža, ali smo odlučili da igraju samo sto odsto zdravi. Na spoljnim linijama nismo imali nikakvu mogućnost rotacija. FMP je imao mnogo ofanzivnih skokova. Na miru ćemo da saniramo povrede i da se organizujemo za dalja takmičenja. Aranitović je svetli momenat, odigrao je muški i to je pozitivno - rekao je trener Vujošević.

- Finansijska situacija je teška. Potpomognuti smo od Vučića da se nađu sponzori, NIS i Telekom, ali od toga plaćamo samo porez. Neverovatna je nezainteresovanost političara koji su partizanovci, osim Branka Ružića. Dobijamo samo na kašičicu. Želja javnosti je da Zvezda bude prva, pa evo im takmičenje - rekao je Vujošević.

- Partizan predstavlja i Beograd i Partizan. Za Top 16 je trebalo da dobijemo 100.000 evra, ali to kasni. Čak se i ne zna da li ćemo to dobiti - izjavio je Vujošević, koji je ostavio otvorenim pitanjem da li će Saša Pavlović pojačati ekipu.

- Pavlović je još pod znakom pitanja. Otvorena je situacija - rekao je Duško Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.R/B.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssss

    7. februar 2014 | 22:19

    Kme kme kme!!!Zvezda šampion

  • Drazo

    7. februar 2014 | 23:18

    Sta je govedo, kukas za pare sad, a qrcio si se dok ste bili puni kesa, pokupovali najbolje igrace i imali najjaci tim. Sad celavko kad treba da se igra sa tim sto imas, corak. Ne fale vama pare, fali vam ZVEZDINO SRCE!!!

  • Sashki

    7. februar 2014 | 22:53

    Znaci po tvome partizan doživotno mora da bude prvi da bi sve bilo regularno. Kakav pekmez od čoveka bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA