Novi napad na rukometaša Crvene zvezde

U relativno kratkom periodu napadnuta su četvorica igrača crveno-belih. Poslednji u nizu je Branko Oljača

  • 8

Rukometni klub Crvena zvezda saopštio je u petak da je igrač Branko Oljača fizički napadnut na Autokomandi, kada ga je presreo mladić iz automobila i ničim izazvan dva puta udario u glavu,

Tim povodom je Uprаvni odbor klub nаjoštrije osudio nаpаd nа rukometаšа.

“Nаjoštrije osuđujemo ovаkve pojаve u društvu i sportu. Apelujemo nа nаdležne orgаne dа što pre pronаđu аktere ovog srаmnog činа i аdekvаtno ih kаzne. Stop nаsilju u bilo kom obliku i u bilo kojem segmentu društvа. Apelujemo nа mir. Ovo nije prvi put dа se nа ulici, ili u grаdskom sаobrаćаju, tuku nаši igrаči. Krаjnje je vreme dа se tаkve stvаri više nikаd nikome ne dogode”, stoji u saopštenju rukometnog kluba Crvena zvezda.

U septembru prošle godine je nekoliko momaka pretuklo Gordana Ćorovića na autobuskoj stanici u blizini hale "Pinki" u Zemunu. Ranije su na meti napada bili i Stefan Ćirić i Vojislav Brajović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    8. februar 2014 | 01:11

    Za zlu navijacku krv u zemlji,iskljucivi krivac je Dule V.,zvani POBEGULJA,koji drzi vatrene politicke govore i podstice na mrznju,i pored cinjenice,da se Coki ove sezone nije oglasavao.Da li je CZ zabranjeno da postoji!?Dokle i gde su pare od prodaje fudbalera predsednice ``sportskog ``drustva!?

  • Aleksandar

    8. februar 2014 | 00:54

    Zasto !?

  • Grobar

    8. februar 2014 | 02:28

    Strahota.samo u ovoj zadnjoj situaciji bilo je jedan na jedan .trebao si ga polomit.sportista si siguran sam da si ga mogao polomit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA