Zvezda za 20 minuta srušila Koper! Dva gola Pečnika, debi Kelhara! (FOTO)

U najtežoj proveri na pripremama crveno-beli savladali Koper rezultatom 4:2 * Junak trijumfa Nejc Pečnik

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa fenomenalnim partijama na pripremama! Posle pobeda nad Domžalama i Slobodom iz Tuzle, pao je i drugoplasirani tim slovenačkog prvenstva Koper -4:2 (3:1).

Junak trijumfa je dvostruki strelac Nejc Pečnik koji je pogađao mrežu Kopra u oba poluvremena, a posle njegovog koškanja sa Gregoričem igrač domaćeg tima je dobio crveni karton pred kraj prvih 45 minuta.

Stadion Bonifika je bio rasprodat pred početak meča iako je karta bila šest evra, a publika je već u 6. minutu videla prvi gol. I to evrogol Pečnika. Nije prošlo mnogo, a Zvezda je preko Daude povela 2:0. Asistent je bio Kasalica koji već drugi meč počinje u startnih 11.

Zbog igranja rukom defanzivca domaće ekipe, sudija je u 20. minutu dosudio penal za crveno-bele koji je Milijaš pretvorio u 3:0.

Nakon toga tempo igre je opao sve do finiša prvog poluvremena kada je Koper najpre smanjio preko Halilovića na 3:1 da bi ubrzo ostali bez igrača manje, jer je Guberac zbog koškanja sa Pečnikom zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Dobru partiju iz prog dela Pečnik je nastavio i u drugom s obzirom na to da je u 57. minutu postigao svoj drugi, a četvrti pogodak za Zvezdu. Istakao se u toj akciji i darko Lazović koji je odlično probio po desnoj strani i asistirao Slovencu.

Usledile su očekivane izmene Stojanovića i Koper je smanjio na 4:2 preko rezerviste Pučka. Taj pogodak nije destabilizovao crveno-bele koji su nastavili sa izmenama. Na terenu su se našli Savićević, Kovačević, Onjilo, Rakić, ali i novajlija Kelhar koji je zabeležio debi u crveno-belom dresu. Međutim, promena nije bilo i Zvezda je zabeležila treći trijumf u drugom delu priprema.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA