Venger pao na aerodromu!

Trener Arsenala će pamtiti današnji dan kao jedan od najgorih u životu, jer nakon demoliranja njegovog tima od strane Liverpula, njegov dan je postao od lošeg još gori

  • 5

Za Arsena Vengera će 8. februar od sada biti baksuzan dan, a izgleda ni da mu Liverpul više neće prijati . Ne samo da su njegovi igrači poniženi u derbiju od "crvenih", već i ono što mu se desilo po dolasku na aerodrom pred povratak u London, ozbiljno će ga naterati da pomisli da mu je današnji dan jedan od gorih u životu.

Francuski stručnjak je, noseći dve torbe sa stvarima, namrgođen, verovatno zbog poraza, došao na aerodrom u Liverpulu.

Već u sledećem trenutku se našao na podu odmah ispred ulaznih vrata, a njegova grimasa pokazuje da je pad bio bolan i neprijatan.

Jedan policajac je odmah prišao da pomogne nesrećnom Vengeru, koji je trpeo velike bolove.

Na kraju su morali da pripomognu i ostali radnici aerodromskog obezbeđenja kako bi trener Arsenala ponovo stao na svoje noge.

Mnogi u Engleskoj, koji su videli ovu fotografiju, su već počeli sa šalama na njegov račun, pa su tako neki napisali da mu sledi suspenzija na tri naredna meča zbog lošeg pokušaja da iscenira prekršaj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA