FED KUP: Srbija na ivici ispadanja! Gubi 2:0 od Kanade!

Posle poraza Vesne Dolonc od Aleksandre Voznijak, meč izgubila i Jovana Jakšić koja je uspela da osvoji samo jedan gem protiv Eženi Bušar

  • 0

FED Kup reprezentacija Srbije nalazi se na ivici eliminacije! Posle poraza Vesne Dolonc od Aleksandre Voznijak rezultatom 2:1, Kanada je povela sa 1:0, a drugu pobedu domaćinu donela je Eženi Bušar, koja je za nešto manje od sat vremena pobedila Jovanu Jakšić sa laganih 2:0.

Bez dve najbolje teniserke Srbija i nije mogla bolje, mada je Dolonc imala šansu za pobedu, ali je na kraju poklekla. Ako je vesna imala priliku da donese trijumf Srbiji, Jovana sigurno nije.

Mlada kanadska zvezda Eženi Bušar, koja je na AO savladala Anu Ivanović, slavila je sa ubedljivih 6:1, 6:0. Držala se Jakšićeva nekako u igri u prvom setu kada je osvojila gemna početku, ali i imala brejk loptu u sedmom gemu. To je bilo sve od Srpkinje koja je već u drugom setu deklasirana.

U nedelju su na programu preostala dva singla i dubl, u kojem bi Nina Stojanović i Aleksandra Krunić trebalo da igraju sa parom Fihman - Dabrovski.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA