Vidal, Dijego Košta, Pogba...Da, to su Junajtedove mete!

Prema navodima ostrvskih medija Dejvid Mojes dobija značajnu finansijsku injekciju da Junajted vrati tam gde i pripada - u vrh engleskog i evroposkog fudbala

  • 4

Dobra vest za navijače Junajteda! Prva sezona bez legendarnog Aleksa Fergusona prilazi katastrofalno i svi su izgledi da Mančester junajted neće igrati ni Ligu šampiona sledeće sezone, ali ono što treba da raduje ''crvene đavole'' jeste finansijska injekcija braće Glejzer za letošnja pojačanja.

Prema navodima britanskih medija Junajted će za naredni prelazni rok imati na raspolaganju oko 100 miliona funti, a na radaru Dejvida Mojesa su šestorica igrača - Arturo Vidal i Pol Pogba (Juventus), Dijego Košta (Atletiko Madrid), Luk Šov (Sauthempton), Simus Koleman (Everton) i Džoel Veltman (Ajaks).

Jasno je da je Junajtedu potrebno renoviranje tima, jer se ovaj postojeći pohabao. prvi koraci su načinjeni. Doveden je Mata za rekordnu sumu od 37 miliona funti, a produžetak saradnje neće biti ponuđen Nemanji Vidiću i Patrisu Evri, a pitanje je i kakav status će imati Rio Ferdinand.

Dva Škota pre Mojesa su imali svoje ere. Bezbi je sa svojim ''bebama'' doneo prvu evropski titulu, ferguson je od Junajteda napravio najtrofejniji engleski klub, a da li je od sledeće sezone vreme za Junajtedovo ''zlatno doba'' pod Mojesom?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA