Zbogom povredo! Lazović najveće pojačanje za Zvezdu!

Talentovani vezista crveno-belih oduševio na pripremama u Sloveniji i pokazao da će na proleće biti onaj stari kakav je bio i pre povrede ukrštenih ligamenata

  • 8

Ako se po jutru dan poznaje...Vezista Crvene zvezde Darko Lazović, koji je zbog povrede ukrštenih ligamenata pauzirao od kraja prošle sezone, polako se vraća u takmičarski ritam. Štaviše, jedan je od najboljih pojedinaca na pripremama i nema sumnje da su crveno-beli u njemu dobili najveće pojačanje.

Posle nekoliko utakmica na kojima je delio minutažu, Lazović je u meču protiv Kopra odigrao skoro sve minute.

- Šef je tako odlučio, a ja mislim da meni odgovara da posle tolike pauze igram što više utakmica i da polako ulazim u ritam. Sama utakmica protiv Kopra je bila svakako najjača do sada. Dobro smo ušli u nju, na vreme smo postigli golove.

- Kasnije smo možda malo pali, pre svega u finišu prvog poluvremena, ali mislim da možemo biti zadovoljni ovim rezultatom i ovom pobedom. Sam rezultat i nije toliko bitan, jer na pripremama je najbitnije da se uigravamo i da se spremimo za početak prolećnog dela prvenstva - rekao je Lazović, a prenosi zvanični sajt kluba.

Lazovića raduju njegove dobre partije i veliki broj asistencija, ali ističe da u budućnosti očekuje još bolju igru.

- Tako se namestilo sada, a nadam se da ću i u narednim utakmicama imati sve više asistencija. Za sada je sve super, ne razmišljam uopšte o povredi, to je iza mene i mislim da ću tek pokazivati, u narednim utakmicama, sve bolje partije - iskren je Lazović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semi

    9. februar 2014 | 14:02

    Bez ikakve dileme najvece pojacanje za Zvezdu. Videlo se na ovim pripremnim utakmicama da su povrede iza njega i da igra veoma dobro.

  • Nemanja

    9. februar 2014 | 14:29

    On bi se bolje probio od L.Markovica nego povreda ga sjeba

  • luka

    9. februar 2014 | 16:43

    Manje pricaj lazovicu molim te.pokazi sta znas.od kada si u zvezdi nisam jos mnogo video sta znas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA