Zahvaljujući kacigi snouborderu ribe slale golišave fotke (FOTO)

Pored fotografija, novostečene obožavateljke konstantno ga zovu i šalju mu ogroman broj SMS-ova, ali on ipak bira svoje sunarodnice Ruskinje

  • 1

Ruski snouborder Aleksej Soboljev nije uspeo da ostvari zapažen rezultat na Zimskim olimpijskim igrama u svojoj zemlji, ali ipak neće završiti takmičenje potpuno razočaran. Njegova odluka da na svojoj kacigi napiše broj telefona donela mu je punu memoriju golišavih fotki različitih devojaka.

Neočekivano je dobio veliki broj obožavateljki zbog ove svoje odluke, a zbog toga je i njegov Ajfon prestao da radi, jer je bio prenatrpan porukama i fotografijama pripadnica lepšeg pola. Popularnost koju je preko noći stekao očigledno prija 22-godišnjem Rusu, pa je tako rekao da će svakoj odgovoriti, mada njegove sunarodnice imaju prednost.

- Naravno da ću ih zvati. Na svu sreću telefon mi se nije pokvario, samo je nakratko prestao da radi. Ima devojaka iz celog sveta, Amerike, Kanade, ali ipak Ruskinje su najlepše - rekao je Soboljev, koji je pokazao i da snouborderi mogu da steknu armiju obožavateljki.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA