Košarkaš pokušao da se obračuna sa protivničkim navijačem! (VIDEO)

Košarkaš Oklahome izgubio je živce nakon komentara koje mu je uputio neko iz publike i krenuo u fizički okršaj sa provokatorom, a u celu raspravu uključile su se i dve sredovečne gospođe

  • 4

Ne baš pametan potez od nekoga ko se preziva Smart, ili na srpskom pametan. Markus Smart, košarkaš NCAA ekipe Oklahoma Stejt, pokušao je na utakmici protiv Teksas Teka da se obračuna sa jednim protivničkim navijačem zbog čega je nekoliko sekundi pre kraja bio isključen.

Desetak sekundi pre kraja, pri vođstvu protivničkog tima od 63:61, prilikom napada Oklahome, Smart je pao u publiku, a tada mu je sredovečni simpatizer Teksasa dobacio nešto, a košarkaš je kao oprljen skočio na njega i počeo da ga odguruje, a u ceo sukob su se uključile i dve gospođe koje su se suprotstavile košarkašu.

Odmah su doleteli njegovi saigrači da ga smire, a sudije su ga poslale da poslednje trenutke meča posmatra iz svlačionice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA