MIHAJLOVIĆ: Imamo m*da, zato smo pobedili!

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i aktuelni trener Sampdorije veruje u svoj tim i odbacuje tvrdnje da su do tri boda nad Kaljarijem došli uz pomoć sudija

  • 1

Đenova je u transu! Tačnije onaj deo u čijim srcima je Sampdorija, koja je dolaskom Siniše Mihajlovića na mesto trenera doživela renesansu. Pobeda protiv Kaljarija u poslednjem kolu Serije A donela je Mihinim izabranicima, za njih, visoko 12. mesto.

Međutim, čelnici Kaljarija su optužbama na račun suđenja bacili senku na nedeljnu pobedu Sampdorije, ali Miha se ne slaže s tim.

- Pobedili smo jer smo imali srce i m*da. Nije tačno da smo bilo šta ukrali. Naša tajna je dobro sastavljena grupa koja ima moje poverenje. Činimo sve da obezbedimo opstanak i verujem da ćemo uspeti u tome - istakao je Mihajlović posle pobede nad Kaljarijem.

Druga strana, odnosno trener Kaljarija Nikola Salerno, se ne slaže sa Mihinom izjavom, a na temu sudijske krađe.

- Suđenje je bilo apsurdno. Poništen nam je čist gol zbog ofsjda, a i penal za nas nije sviran. Nismo zaslužili da izgubimo. Ne krivim sudiju, ali dokazi govore sami za sebe - rekao je Salerno.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA