ZBOGOM SAN SIRO: Milan prelazi na novi stadion!

Prema pisanju italijanskih medija, Barbara Berluskoni je odlučila da sagradi novi stadion za crveno-crne i tako posle 70 godina Inter i Milan će prestati da dele stadion

  • 2

Šokantna vest stiže sa Apeninskog poluostvra. Fudbaleri Milana će od 2017. godine igrati na novom stadionu i napustiće San Siro na kome nastupaju već više od 88 godina.

Ovu vest preneli su italijanski mediji, koji navode da je uprkos najavama da će Inter biti ta ekipa koja će prva početi sa izgradnjom novog stadiona, predsednica Milana, Barbara Berluskoni je prva presekla. Tako će posle 70 godina prestati zajedničko domaćinstvo ova dva kluba na stadionu koji se zvanično zove Đuzepe Meaca, ali ga zbog kraja u kome se nalazi najčešće zovu San Siro.

Novi stadion Milana trebalo bi da bude izgrađen gde se trenutno nalazi gradski sajam. Izgradnja novog doma"rosonera" trebalo bi da bude završena na vreme za početak sezone 2016/2017, ali da će se sa konačnom selidbom verovatno sačekati do 2017.

S obzirom da se finale Lige Šampiona 2016. godine igra upravo na San Siru, fudbaleri Milana bi tako mogli da imaju neverovatan oproštaj od svog dugogodišnjeg doma.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA