Partizanova goleada u Beleku!

Crno-beli su u šestom meču na zimskim pripremama pružili odličnu partiju i sa dva gola Škuletića, pogotkom Malbašića i autogolom Metelja slavili 4:0 protiv Maribora *Nikolić dao šansu Luki u poslednjih 20 minuta

  • 4

Fudbaleri Partizana hvataju su zamah za prolećni deo sezone! Crno-beli su pobedili ekipu Maribora sa 4:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u turskom Beleku!

U najboljoj partiji crno-belih na pripremama najviše se istakao Petar Škuletić sa dva gola, a u strelce se upisao i Filip Malbašić, kao i odbrambeni igrač Maribora Mertelj koji je savladao sopstvenog golmana.

Crno-beli su odlično otvorili meč i  već u šestom minutu poveli preko Škuletića koji je pre stigao do lopte od golmana Maribora, na pas Filipa Malbašića, i vešto je plasirao u mrežu.

Lep autogol postigao je Metelj koji je lobovao svog golmana posle nabačene lopte iz auta Vladimira Volkova. Ubrzo je na 3:0 povisio Filip Malbašić čime je ponovo potvrdio da se nalazi u odličnoj formi i da će biti nosioc igre crno-belih u nastavku sezone.

Konačan rezultat postavio je Škuletić u 76. minutu. Zanimljivo je da je trener Marko Nikolić pružio šansu Predragu Luki, kojeg je posle meča sa Ružomberok iskritikovao.

Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Pantić (Luka od 69′), Malbašić, Škuletić i Lazović.

Klupa: Živković Živko, Luka, Fofana, Ninković, Marković, Obradović, Živković Andrija, Gulan.

Sledeću kontrolnu utakmicu ekipa Partizana igra sutra protiv makedonskog Rabotničkog.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA