ADRIJANO SE VRATIO FUDBALU: Potpisao za Atletiko Paranense!

Posle skoro dvogodišnje pauze nekada jedan od najboljih napadača na svetu, u svojoj 32. godini ponovo će zaigrati fudbal na profesionalnom nivou

  • 1

Brazilski napadač Adrijano, svojevremeno vedeta Intera i brazilske reprezentacije, posle skoro dve godine penzije vratio se profesionalnom fudbalu, pošto je potpisao ugovor Atletikom Paranenseom.

Iskusni centarfor nije igrao profesionalni fudbal od marta 2012. godine kada je otpušten iz Korintijansa zato što nije bio posvećen rehabilitaciji posle operacije Ahilove tetive, a od početka decembra prošle godine trenirao je zajedno sa timom sa kojim je u utorak potpisao ugovor.

- Srećan sam zbog potpisivanja za Atletiko Paranense. Ovo je nešto posebno, naročito posle teškog rada i posvećenosti tokom perioda dok sam trenirao sa timom. Danas sam dobio šansu da se vratim fudbalu sa Atletikom - rekao je 32-godišnji napadač.

Bivši reprezentativac Brazila je važio za jednog od najvećih talenata u svetskom fudbalu, ali svoje potencijale nije iskoristio do kraja. Poslednjih pet-šest godine mnogo se više pisalo o njemu i onome što je radio van terena nego na zelenoj podlozi, a takođe je kuburio i sa viškom kilograma.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz milos

    11. februar 2014 | 19:53

    Toliko imam da kažem o ovom čoveku.... Da bi mi trebalo sat vremena, ne pada mi, napamet da gubim Vreme... Ovaj tip kada se pojavio bio je budćnost fudbala, davao je golove... Dok nije sve upropastio kada su mu ženske, Alkohol i Noćni Život postali preči od fudbala.... Nadam se da će se kajati jer je sve upropastio... Danas on ima 32 godine mogao je barem do Mundijala da bude ozbiljan.... Tuga....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA