Crno-beli zovu navijačice da učestvuju u akciji za Dan zaljubljenih!

Ukoliko želite da učestvujete u akciji potrebno je da pošaljete sliku sebe i vašeg izabranika sa nekim od navijačkih obeležja Partizana

  • 10

Fudbalski klub Partizan, to jest njegov marketing tim pripremio je posebnu akciju kojom želi da nagradi svoje verne navijačice i njhove jače polovine povodom predstojećeg "Dana zaljubljenih".

Sve pripadnice ženskog pola koje žele da učestvuju u ovoj akciji trebalo bi da pošalju zajedničku fotografiju sa svojim izabranikom i nekim navijačkim obeležjem crno-belih na email adresu: crnobelaljubav2014@gmail.com.

Fotografije se mogu poslati do 14. februara u podne, a slike će biti okačene na zvaničnok sajtu kluba. Sve dame koje budu poslale slike dobiće po dve ulaznice za utakmicu 17. kola Jelen Superlige koju partizan igra protiv Radničkog iz Niša.

Takođe, brend Adidas je isto pokrenuo akciju kojom dodeljuje karte za utakmicu Evrolige između košarkaškog kluba crno-belih i Galatasaraja koja će se igrati 20. februara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladaz

    11. februar 2014 | 23:20

    A sta ste vas dvojica? Homo??? Nikada niste obelezavali dan zajubljenih???? Ne kaakaj te!! Partizan vam upropasti zivot. Sta god da objavi Partizan ili neka vest o njemu vi odma da lupate minuse i pljujete. RAZUMEM VAS DECINIJA FRUSTRACIJE JE UCINILA JE SVOJE. NE ZNATE KAD STE BILI PRVACI A KAMOLI ZA KOJI KLUB NAVIJATE!!!

  • Korisnik usluga

    11. februar 2014 | 20:22

    Kod nas u Zvezdi je Sveti Trifun.

  • Ivanjica

    11. februar 2014 | 20:11

    Pa posle kažite da niste Hrvatski klub, a pozivate na proslavu nekog tamo sv Valentina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA