Seksi skijašica moli: Ne delite više moje gole slike! (VIDEO)

Libanska skijašica u Sočiju, Džeki Šamun se izvinila svima koje su fotografije uznemirile u njenoj konzervativnoj otadžbini i zamolila sve da više ne dele njene slike na OI

  • 3

U ponedeljak je ceo svet komentarisao Ruskinju koja umalo slučajno da se obnaži tokom takmičenja na Olimpijskim igrama u Sočiju, a danas je internet preplavljen slikama još jedne olimpijke, koja se namerno slikala gola!

U pitanju je Džeki Šamun, skijašica iz Libana, a javnost zemlje iz koje dolazi je veoma burno reagovala.

- Samo da objasnim da su fotografije, koje su se sada pojavile na mreži u Libanu, napravljene pre tri godine za jedan austrijski skijaški kalendar. Na snimanju su učestvovali još neki sportisti - izjavila je skijašica i potom objasnila:

- To što se pojavilo na Internetu nije ušlo na kalendar, već je samo bila priprema za snimanje i nije trebalo da procuri u javnost.

- U svakom slučaju, izvinjavam se svima koje su ove fotografije uznemirile i šokirale. Razumem ako me osuđujete. Liban je konzervativna zemlja i ovo nije odraz naše kulture - zaključila je Džeki Šamun.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA