TUMBAKOVIĆ: Dokle više sa Karadžićevom tiranijom?

Nekadašnji sportski direktor i trener Partizana čudnom izjavom samo produbio jaz između njega io Tomislava Karadćžića koji ga očigledno ne želi na mestu selektora Srbije

  • 7

Čudna izjava Ljubiše Tumbakovića! Bivši trener Partizana, posle odustajanja Aleksandra Stanojevića od kandidature za selektora Srbije, ''isplivao'' je kao prvi pik da zauzme upražnjeno mesto posle odlaska Siniše Mihajlovića, ali jaz između njega i Tomislava Karadžića mogao bi da ga košta novog posla.

Tumbaković očigledno nema podršku Karadžića, koji je bio za Stanojevića, i malo je verovatno da će se naći na mestu selektora iako je ranije bio izglasan od Stručnog odbora.

- Dokle više s tiranijom jednog čoveka, Tomislava Karadžića? Dokle će da se meša u nešto što nije deo njegovog posla? Zašto se plašimo Karadžića? Stručni odbor me je izglasao za selektora, a Karadžić ne poštujući te odluke krši Status Saveza - rekao je Tumbaković za Informer i tako produbio jaz između sebe i Toleta.

Bilo kako bilo, Srbija još nema selektora i jedina je reprezentacija uz San Marino i Jermeniju koja nema vođu nacionalnog tima.

Posle odustajanja Stanojevića i verovatno ispadanja iz trke Tumbakovića, po javnosti se provlače imena Aleksandra Jankovića, Ilije Petkovića, Dragomira Okuke i Ljubinka Drulovića, koji je ranije istakao da je vojnik Saveza. Naravno, ne treba zaboraviti ni eventualni povratak Siniše Mihajlovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    12. februar 2014 | 10:34

    Starac od 75 god uništava Srpski fudbal godinama. Ovo je ludilo, potpuno. I nema ko da to prekine. Tako je Srbija propala na isti način samo je bio Milošević.

  • Blok

    12. februar 2014 | 11:08

    @Rade sta pricas, pa ovaj Tumbakovic je veci grobar od tebe... Volim takve ko ti sto ne znaju n sta pisu ni zasto to pisu nego eto kao, sad ces ti nama da objasnis sta se tu stvarno desava... Aj mrs i ti i tole. TOLE ODLAZI

  • Luke

    12. februar 2014 | 10:33

    Ne krši on statut saveza, krši sve ljudske norme. Najavljenu skupštinu fss u februaru da prenosi neka tv APELUJEM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA