Mančester junajted hoće Alena Stevanovića!

Mladi srpski fudbaler i član Torina zapao za oko gigantu sa "Old Traforda"

  • 0

Nemanja Vidić bi uskoro mogao da dobije srpsko društvo u Mančester junajtedu. Kako prenose ostrvski mediji, klub sa "Old Traforda" je zagrizao za talentovanog Srbina iz Torina, Alena Stevanovića! 

Stevanović je igrama u Seriji B privukao pažnju velikog broja klubova, među kojima je najzvučniji Junajted. Skauti Arsenala su svojevremeno mladog srpskog fudbalera poredili sa Kristijanom Ronaldom dok je bio član omladinske sekcije Intera.

Stevanović je kod Žozea Murinja debitovao i za prvim tim Intera, ali kasnije nije dobijao neku veću šansu i "neroazuri" su ga se lako odrekli. Prvo je otišao na pozajmicu u kanadski Toronto, a potom se vratio u Italiju i zaigrao za drugoligaša Torino. "Bikovi" su voljni da puste Stevanovića za 6 miliona funti, što je prava sitnica za Aleksa Fergusona. Ove sezone, Stevanović je odigrao 25 mečeva za Torino, upisao tri gola i četiri asistencije. Budući da ima i državljanstvo Švajcarske, ne bi imao probleme oko izdavanja radne dozvole, ukoliko dođe do transfera.

Stevanović ima 21 godinu i zabeležio je jedan nastup za mladu reprezentaciju Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA