Barsa zakazala "el klasiko" u finalu Kupa Kralja! (VIDEO)

Katalonci u revanš meču remizirali sa Real Sosijedadom 1:1 i izborili plasman u finale Kupa Kralja gde ih čeka duel sa Real Madridom

  • 0

Ljubitelje fudbala očekuje poslastica kada je špansku Kup Kralja u pitanju. Barselona je u revanš meču polufinala remizirala sa Real Sosijedadom rezultatom 1:1, pa joj je 2:0 sa "Nou Kampa" iz prvog meča bilo dovoljno da se plasira u finale gde je čeka najveći rival, Real Madrid.

Da je Barselona maksimalno shvatila ovaj meč pokazuje i to što je trener Katalonaca izveo najbolji sastav na "Anoetu". Barselona do prednosti dolazi u 27. minutu preko Lionela Mesija. Od tog trenutka gledala se jedna dosadna utakmica, jer je Barsa želela rutinski da privede meč kraju, a domaća ekipa nije imala snage da ozbiljnije pripreti Pintu.

Ipak, Real Sosijedad je došao do izjednačenja. To se desilo u 87. minutu kada je francuski internacionalac Grizman posle asistencije Kastra savladao golmana Barselone. Na ovaj način ekipa sa "Nou Kampa" je zakazala novi "el klasiko", a do kraja ove sezone biće ih najmanje dva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA