PROSINEČKI NA KLUPI SRBIJE? Žuti kaže da je sve moguće!

Pored licitiranja domaćih stručnjaka koji bi mogli da sednu na klupu nacionalnog tima Srbije, pominje se stidljivo i ime legende Crvene zvezde, koji izgleda ne bi imao ništa protiv da preuzme kormilo srpske reprezentacije

  • 36

Posle i definitivnog odustajanja Aleksandra Stanojevića od preuzimanja selektorske funkcije u reprezentaciji Srbije, sportska javnost je nastavila da spekuliše od potencijalnim naslednicima Siniše Mihajlovića. Sada se pored domaćih imena nabrajaju i stranci, ali jedno ime je odmah zapalilo maštu svi ljubitelja fudbala kako u Srbiji tako i regionu.

U pitanju je Robert Prosinečki, nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde, koji se doduše još uvek tajnovito spominje kao mogući novi kormilar srpske reprezentacije.

Nekadašnji vezista selekcije Hrvatske sa kojom je osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u Francuskoj u svom intervjuu za Jutarnji list, demantovao je da je razgovarao sa nekim na tu temu, ali nije odbacio takvu mogućnost.

- Ne znam ništa o tome, niti sam razgovara sa nekim na tu temu. U ovom trenutku želeo bih da preuzmem neki dobar klub, hteo bih da svakodnevno budem u pogonu, ali, nikada se na zna šta donosi sutrašnji dan - rekao je zagonetno Prosinečki.

Nekoliko puta je legendarna "sedmica" reprezentacije Hrvatske govorio sa velikim pođštovanjem o fudbalerima koji nastupaju za naš nacionalni tim i o tome koliko su kvalitetni, a istu stvar je potvrdio i hrvatskim novinarima.

- Srbija ima vrlo dobru reprezentaciju. I dalje stojim pri mišljenju da je Nemanja Matić najbolji zadnji vezni na svetu i da je srpska odbrana najbolja u Evropi. Takođe, Adem Ljajić je vrlo kvalitetan napadač. To je kostur reprezentacije koja ne bi smela da izostane sa budućih velikih takmičenja. Možda je uz neke korekcije zaslužila i plasman u Brazil - rekao je Žuti, odgovorviši i na konkretno pitanje želi li na klupu srpske reprezentacije.

- Čekam ponude iz klubova, nisam razmišljao. No, sve je moguće - ostao je do kraja zagonetan Prosinečki koji kako kaže ima ponude nekih klubova iz Turske i očekuje da bi već do subote trebalo da sazna ime svog novog kluba.

Međutim, on nijednu mogućnost u vezi sa dolaskom na čelo A tima Srbije nije ni odbio, ali ni prihvatio. U slučaju da se Tomislav Karadžić i Fudbalski savez Srbije jave svašta bi bilo moguće da se desi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Distanca

    13. februar 2014 | 09:00

    Hrvat na celu Srpske reprezentacuje???ovo nema nigde

  • Mozga ste bez

    13. februar 2014 | 09:11

    Pa ako ovog budu pustili, ovog sto je podizao spomenike po hrvatskoj borcima protiv Srba, a ALEKSANDAR STANOJEVIC nije prosao zbog zna se cega, verujte mi gorece Fss!!!!! Grobari,ustanite vise protiv ove tiranije sa losije strane Topcidera, dosta je bilo vaseg laznog Srpstva!

  • Miša

    13. februar 2014 | 08:55

    Ne. Nikako! Slobodno neka trenira neku drugu reprezentaciju, nas ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA