Endi Mari isteruje ljude iz kuća da bi renovirao hotel!

Zato što mu je potrebna specijalizovana radna snaga iz inostranstva za renoviranje hotela, Škot je izdao ljudima koji žive u kućama u blizini njegovog hotela, naređenje da se u naredna dva meseca isele, kako bi u te objekte smestio svoje radnike

  • 6

Britanski teniser Endi Mari pokazao je tamnu stranu svoje ličnosti i to pred svojim sunarodnicima. Mediji na Ostrvu su počeli da bruje o njegovoj investiciji u hotel koji planira da renovira zbog čega će nekoliko porodica ostati bez krova nad glavom.

Prošlogodišnji osvajač Vimbldona je otkupio hotel od braće Edvarda i Henrija Edena u blizini svog rodnog mesta u Škotskoj, a odlučio je da renovira ovaj objekat i uradi nadogradnju. Međutim, u blizini hotela se nalazi pet kuća u kojima žive ljudi, kojima je njegov menadžment dao rok od dva meseca da se isele.

Jedna od onih koje su prisiljene na selidbu je i Ketlin Braun koja boluje od multiple skleroze, a u jednoj od kuća živi sa svojom devetogodišnjom ćerkom.

- Meni su kada sam se doseljavala ovde napomenuli da bi možda mari mogao da otkupi taj deo imanja, ali sam dobila garancije da se ništa drugo neće promeniti, osim gazde. Međutim, slagali su nas, jer su nam rekli da što pre moramo da se iselimo i pronađemo drugo mesto za život - rekla je Braunova britanskim medijima.

Prema planu renoviranja, Škot planira da za određene radove angažuje radnike iz inostranstva i koje je u tom periodu planirao da smesti u objektima u kojima žive ljudi, koje zbog toga tera na ulicu. Povodom ovoga javila se i PR služba hotela, koja je okušala da objasni situaciju.

- Nama je potrebno specijalizovano osoblje koje će stići iz inostranstva, a oni ne mogu da dolaze do hotela javnim prevozom - navedeno je u saopštenju PR službe.

Lora Kembel, inače majka dvoje dece, još jedna od žrtava planova britanskog tenisera je iznervirana i iznenađena zbog svega što se dešava i misli da je sramno ovo što Mari čini.

- Ja sam uvek navijala za njega. On je bio lokalni heroj, ali posle ovoga prestala sam da ga podržavam i poštujem, jer zbog njega ljudi završavaju na ulici. Ovo je sramota - rekla je Kembelova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • apokalipsa

    13. februar 2014 | 14:19

    A sta ocekivati od iskomplesiranog skota

  • 2 zeca 3 zeca

    13. februar 2014 | 17:16

    Neznam,kako se pravilno kaze skot ili skot.

  • apokalipsa

    13. februar 2014 | 14:59

    Izmedu 8. i 9. slova nedostaje slovo"k" - radi gramaticara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA