NEVIĐENI MALER: 30 godina čekao da dođe na utakmicu voljenog kluba, a ona odložena! (FOTO)

Navijač Evertona iz Malezije čekao tri decenije da odgleda uživo meč kluba za koji navija, ali je utakmica između "karamela" i Kristal Palasa odložena zbog vremenskih nepogoda

  • 1

Neverovatno je kako jedno kišno veče može da sruši snove čoveku. Rik Vi koji je žitelj Malezije, već 30 godina je verni navijač Evertona i kada je po prvi put u životu imao prilike da pogleda utakmicu svog voljenog kluba uživo, ta utakmica je odložena.

U pitanju je meč između "karamela" i Kristal Palasa koji je u utorak uveče bio pomeren zbog vremenskih nepogoda, pa Riku ipak nije ispunjen dugo očekivani san, ali će ipak imati nezaboravne uspomene sa ovog putovanja.

Naime, svi u taboru kluba sa "Gudisona" su svesni koliko je razočarenje doživeo njihov verni navijač, pa su mu omogućili druženje sa trenerom i igračima ovog kluba iz Liverpula. Malezijcu osmeh nije silazio sa lica, pa je sigurno i ovo iskustvo bilo dovoljno za njegovu radost, a Bejnsa i drugove će morati da gleda drugom prilikom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wally

    14. februar 2014 | 02:30

    Nek ostane još koji dan, nek gleda sledeću. I da mu plate smeštaj u hotelu. Zaslužuje čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA