PRATI GA PROKLETSTVO? Otišao iz Zvezde, ne može da nađe klub!

Nekadašnji levi bek Zvezde Filip Mladenović bio je na pragu dolaska u Lehiju iz Gdanjska, ali je njegov menadžer tražio bolje finansijske uslove od ranije dogovorenih i Poljaci su odustali od transfera

  • 23

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović od raskida ugovora sa crveno-belima ne može da nađe klub! Iako je mladi levi bek bio na meti poljske Lehije iz Gdanjska taj transfer je propao u poslednjem trenutku!

Mladenović, koji je pre nekoliko dana došao Poljsku, prošao je lekarske preglede, a kada se očekivao potpis ugovora usledio je neočekivan obrt! Menadžer fudbalera tražio je bolje finansijske uslove za svog klijenta što su Poljaci odbili, pa je umesto Mladenovića ugovor sa Lehijom potpisao dosadašnji igrač Vojvodine Nikola Lehović.

Mladenoviću je prošlog leta propao i transfer u francuski Evijan, a podsećanja radi igrač je tokom jeseni zbog dugovanja tužio Crvenu zvezdu i dobio raskid ugovora na štetu crveno-belih i od tada je slobodan igrač.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    14. februar 2014 | 10:36

    Pa on ne zna da ide, kamoli da igra fudbal....Kao on, kao baba Vešović...

  • ckemi

    14. februar 2014 | 11:00

    Kako radiš tako se i vrati...

  • Mali

    14. februar 2014 | 11:16

    Inace svi koji su tuzili Zvezdu, posle toga su napravili vrhunske karijere. Je... ih menadzeri koji ih kazu da su ozbiljni igraci a oni nisu sutnuli macku sa praga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA