Šumaher prebrodio upalu pluća!

Kako piše nemački Bild, sedmostruki svetski šampion u Formuli 1 prebrodio je upalu pluća koju je dobio pre nekoliko dana

  • 1

Mihael Šumaher se od 29. decembra nalazi u veštačkoj komi posle teškog pada na skijanju u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu, a pre par dana je dobio i upalu pluća koji je ipak na kraju uspeo da prebrodi.

Ovo je potvrdio i nemački "Bild". Menadžer sedmostrukog svetskog šampiona u Formuli 1, Sabine Kem demantovala je prekjuče vest da je Šumaher dobio pneumoniju, rekavši da su to sve spekulacije, ali izgleda da se to ipak desilo.

Porodica slavnog nemačkog vozača istakla je da ima puno poverenje u medicinsko osoblje u čijim je rukama Šumaherova zdravlje kao i da nije bitna brzina, već kvalitet oporavka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juce

    14. februar 2014 | 14:45

    Ljudi, ne smarajte vise sa Shumaherom. Svaki dan dosta djece se bori za opstanak u zivot zbog raznih bolesti a vi se opterecujete za tamo nekim vozacem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA