ANĐUS TVRDI: Zvezda je na POLA BODA od Partizana (VIDEO)

Zanimljiva emisija poznatog novinara posvećena aktuelnoj situaciji u Zvezdi

  • 13

Poznati novinar ''TV Kopernikus'' Dejan Anđus, koji uživo vodi sportske emisije, u poslednjem izdanju emitovanom 11. februara pokušao je donekle da objasni, ironično ili ne, kakva je situaciju u Crvenoj zvezdi pred nastavak jesenjeg dela šampionata.

Anđus je u žižu javnosti dospeo posle informacije da je od trenera crveno-belh Slaviše Stojanovića tražio 15.000 evra zarad toga što ga je on lično doveo u klub, a i sam novinar je to potvrdio tokom jedne svoje emisije uz opasku da se radilo o 12.000 evra.

Upravo Stojanović je bio prvi na tapetu poznatog novinara koji je neudgo zatim počeo sa kompletnom analizom tima, a ono što je svakako najviše paralo uši jeste njegova izgovorena rečenica da je ''Zvezda na pola boda od Partizana''.

Uostalom, poslušajte deo Anđusove emisije vezane za stanje u Crvenoj zvezdi.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No name

    14. februar 2014 | 19:41

    Gledao sam nekoliko njegovih emisija i jedino sta sam zakljucio je da je covek dalabu samo takva

  • auuu koji promasaj

    14. februar 2014 | 19:44

    Hahah kako se propisno izblamirao ovaj čovek poznat po komičnim izjavama i nebulozama.Prvo Mrđa i Dauda retko kad zajedno igraju.Pod dva Ninković mnogo znači Crvenoj zvezdi i mnogo utiče na igru.Pod 3 Kovačević ne da zaslužuje da igra u Zvezdi,nego je jedan od boljih igrača koje smo doveli poslednjih godina.I tako dalje.Ove igrače Vojvodine što je doveo Partizan,osim Trajkovića,da su baš toliko bolji od Pečnika,Milijaša,Ninkovića,Kovačevića,Mijailovića,Darka Lazovića..i nisu.To dokazuje tabela.Vojvodina bi bar 3. bila a ne tek 5. u ovako jadnoj ligi.Danko Lazović je tako dobar napadač pokazao bi to ikada u svojoj karijeri.A opet,Zvezda ima 2 najefikasnija strelca u ligi..itd.Pozivam sve Zvezdaše da bojkotuju emisije ovog čoveka i mrzitelja Crvene zvezde.

  • Vlajko

    14. februar 2014 | 18:48

    Kandidat za drzavnu televiziju....Toliko o tome...Hvalaaaa...:')

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA