NBA OL STAR: Preskočio "kralja" O'Nila, ali je titula u zakucavanju pripala Volu! (VIDEO)

Na takmičenju u zakucavanju na Ol star vikendu u Nju Orleansu spektakularnim letom preko maskote Vizardsa slavio je Džon Vol *Marko Belineli podigao trofej u brzom šutiranju trojki

  • 0

Pred izlazak najvećih zvezda na NBA Ol star vikendu, koje su fanovi, ali i treneri izabrali za meč Istoka i Zapada, održano je takmičenje u zakucavanjima, veštinama s lptom, šutiranju trojki...

Na takmičenju u zakucavanju fenomenalnim letom preko maskote Vizardsa slavio je Džon Vol, koji je ovim potezom podigao publiku na noge! Krilni igrač Indijane Pol Džordž izveo je nekoliko spektakularnih poteza, a zakucavanje u kojem je proturio loptu kroz noge u letu, dok se okretao za 360 stepeni ostavilo je najjači utisak.

Ni predtavnici Zapada u sastavu Demijan Linard,Harison Barns i Ben Mek Lemor nisu zaostajali u atraktivnosti, a treba istaći zakucavanje rukija iz redova Sakramenta koji je uspeo da preskoči kraljevsku stolicu u kojoj je sedeo Šekil O'Nil, i ubaci loptu u koš!

Italijan Marko Belineli pobednik je takmičenja u brzom šutiranju trojki koje je kao i takmičenje u zakucavanju doživelo male izmene.

Krilo San Antonija sa velikim procentom uspešnosti je pogađao šuteve koji donose dva poena, a u odnosu na prethodna takmičenja na poslednjoj stanici sve lopte su bile šarane, odnosno donosile su veći broj poena.

Najspretniji i najbrži par u takmičenju u veštinama s loptom bili su plejmejker Portlanda Demijan Lilard i ruki Trej Bruk, dok je trofej najpreciznijem triju u nadmetanj "shooting stars"otišao u ruke Krisa Boša, Dominika Vilkinsa i Svin Keš.

Najveći spektakl nas tek očekuje! Čiju pobedu očekujete Zpada ili Istoka?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA