Da li je Jovetićevo simuliranje najgore ikada? (VIDEO)

Strelac vodećeg gola za Mančester siti protiv Čelsija, izveo je veoma nevešt pad posle duela sa Davidom Luizom, što se navijačima u engleskoj sigurno neće dopasti

  • 10

Napadač Mančester sitija Stevan Jovetić postigao je prvi gol u FA Kupu Engleske na meču protiv Čelsija, ali će osim po pogotku ostati upamćen i po nezavidnoj tehnici simuliranja!

Jovetić koji je pet godina proveo u Italiji igrajući za Fiorentinu, nije najbolje savladao "pad u prazno", što je pokazao u duelu sa Davidom Luizom. Crnogorski reprezentativac proturio je loptu pored Brazilca, a u trenutku kada je video da će do lopte pre stići drugi igrač Čelsija pao je ko pokošen na zemlju uz visoko podignute ruke.

Ovim potezom Jovetić je ušao u krug kandidata za najlošije simuliranje ikada, a poznato je da publika u Engleskoj ne voli folirante, pa bi ukoliko napravi sličan potez mogao pasti u nemilost navijača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    16. februar 2014 | 11:27

    Mrtav pade Jovetić Stevane, Mrtav pade,a živ kući dođe!

  • mik

    16. februar 2014 | 11:14

    On je bio majstor glume još dok je bio u Partizanu. A onda je u Italiji sve to usavršio. Na njegovu žalost u Engleskoj to ne prolazi,tako da će morati da menja navike.

  • Sektash

    16. februar 2014 | 11:31

    Idi u Hollywood be!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA