Đoković će podržati druga u švajcarskom fudbalskom klubu (FOTO)

Najbolji srpski teniser pre odlaska u Dubai odlučio da pruži podršku fudbaleru Serveta, Nevenu Markoviću, koji je Đokovićev drugar od malih nogu

  • 0

Opšte je poznato da Novak Đoković pored tenisa obožava i fudbal. Najbolji srpski teniser posmatraće utakmicu druge švajcarske lige između Serveta i Vaduza, ali ne samo da bi uživao u najvažnijoj sporednoj igri na svetu.

Đoković će takođe i bodriti svog prijatelja od malih nogu, Nevena Markovića, koji nastupa za Servet. Nole je na Fejsbuk profilu okačio sliku na kojoj se nalazi pomenuti fudbaler, kao i Viktor Troicki. Uz sliku stajalo je i objašnjenje.

- Na putu za Dubai sam svratio na kratko do Ženeve da posetim tetku i mog najboljeg druga Nevena. Ovde smo na stadionu FK Servet koji je prelep i može da primi oko 30.000 ljudi. Neven igra za njih i sutra cu ići da gledam njihovu utakmicu. Baš sam ponosan na mog druga i jedva čekam da navijam za njega uživo kao što je on mnogo puta do sada za mene. A i svi znate koliko volim fudbal- napisao je Đoković.

Svetski broj dva će nastupati na ATP turniru u Dubaiju koji se održava od 24. februara do 2. marta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA