NIKOLIĆ: Uvažavam Zvezdu i kolegu Stojanovića!

Šef stručnog štaba kluba iz Humske gaji visoko mišljenje o najvećem rivalu, a ostaje da se vidi da li će na proleće popraviti skor sa crveno-belima u ovoj sezoni, posle pobede i poraza prethodne jeseni dok je vodio Vojvodinu

  • 8

Novi trener fudbalera Partizana Marko Nikolić sa nestrpljenjem iščekuje početak prolećnog prvenstva u kojem se nada da će sa crno-belima stići do sedme uzastopne titule, a prve u svojoj karijeri!

Prema najvećem rivalu Crvenoj zvezdi, koji zaostaje samo bod za crno-belima, i treneru Slaviši Stojanoviću, Nikolić gaji visoko mišljenje.

– Poznajemo se i poštujem ga kao kolegu. Kao što uvažavam Zvezdu, tako se odnosim i prema Stojanoviću. Razvili smo jesenas korektan odnos, razgovarali smo nekoliko puta telefonom, uz susrete na terenu – rekao je Nikolić za Žurnal.

Kao trener Vojvodine Nikolić se dva puta prethodne jeseni sastao sa Zvezdom i polovično je bio uspešan. Posle ubedljivog trijumfa na Marakani u polufinalu Kupa Srbije usledio je poraz u prvenstvu i to golom Mrđe u nadoknadi utakmice.

Ostaje da se vidi da li će Nikolić popraviti odnos poraza i pobeda sa crveno-belima u ovoj sezoni, a odgovor ćemo dobiti posle večitog derbija koji se igra u Humskoj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. februar 2014 | 09:14

    Moras i ti nesto da "gajis",a ne samo oni (pecurke)...ccc....F.K.Pecurkana !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • .......

    17. februar 2014 | 16:12

    Stize ga Zvezda vec u prvom kolu. Partizan gubi u Pazaru!!!

  • Roki

    17. februar 2014 | 11:27

    Ajde cjelo pocepaj ih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA