TRAJKOVIĆ: Kod Nikolića ne igraju pi**ice i devojčice! (VIDEO)

Stameni štoper nada se tituli sa crno-belima na proleće *Igranje pred Grobarima ga motiviše *Igrač koji nije odigrao večiti derbi i nema neku fudbalsku karijeru - rekao je Trajković za Telegraf

  • 21

Novi defanzivac Partizana Branislav Trajković maksimalnim radom na pripremama u Antaliji pokušao je da dokaže novom, starom treneru Marku Nikoliću da zaslužuje mesto u startnoj postavi crno-belih.

Stameni odbrambeni igrač prezadovoljan je uslovima u Humskoj.

- Znao sam da je Partizan najveći klub u državi, ali tek sada kada sam došao sam svestan o kakvoj je instituciji je reč. Dobro se radi pod komandom Marka Nikolića čiji mi je način priprema poznat iz Vojvodine - rekao je Trajković i dodao:

- Atmosfera je dobra. Jako smo radili u Antaliji i generalno pripremama sam zadovoljan. Ipak moramo  u prvenstvu da pokažemo šta smo radili u pripremama - rekao je Trajković.

Dolaskom Trajkovića u crno-beli dres dodatno je pojačana konkurencija u odbrani tima iz Humske, a povremeni reprezentativac Srbije izuzetno ceni nove saigrače.

- Stanković, Obradović i Ostojić su odlični momci i igrači. Borićemo se. Trudiću se na treninzima da dam svoj maksimum, a šef će odlučiti ko će igrati - rekao je novi defanzivac crno-belih.

Na drugom delu priprema u Beleku Partizan je primio samo jedan gol za šta najveće zasluge sigurno idu odbrani crno-belih.

- Za sve golove, kao i taj protiv Šahtjora nije kriva samo odbrana već ceo tim. Moramo svi da igramo defanzivu. Zadovoljan sam kako smo delovali u pripremama, a dosta su nam pomagali vezni igrači i špicevi - rekao je Trajković.

- Takođe mojim partijama sam zadovoljan. U Vojvodini sam pauzirao dva meseca, zbog povrede zadnje lože,  a na ovim pripremama sam se potpuno vratio u život. Nadam se da ću najbolje partije pružati u Partizanu - rekao je štoper crno-belih.

Prvi put u karijeri Trajković će igrati pred velikom armijom navijača, koja osim velike podrške stvara i veliku odgovornost.

- Profesionalac sam! Spreman sam da igram pod pritiskom, jer ko nije za to spreman ne treba da se bavi ovim poslom. Igranje pred Grobarima mi je samo motiv više - rekao je Trajković, koji se nada prvom trofeju u karijeri.

- Najviše na svetu bih voleo titulu! Veliki sam Partizanovac i velika mi je želja bila da obučem crno-beli dres. Nisam gledao po svaku cenu da odem u inostranstvo zbog para, već sam hteo da osvojim titulu sa Partizanom, odigram derbi, jer igrač koji ne oseti draž derbija i nema neku karijeru - rekao je crno-beli štoper i za kraj otkrio da očekuje mušku borbu:

- Daćemo sve od sebe. Šef voli jaku igru, voli igrače sa karakterom, koji nisu pi**ice i devojčice. Ginućemo na terenu i nadam se da ćemo se na kraju sezone radovati - zaklučio je Trajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA