Sudija koji je pogurao Partizan izbačen iz Super lige! (VIDEO)

Uz Vladimira Nedeljkovića koji je sudio meč između crno-belih i Novog Pazara, kažnjeni i Danilo Mihajlović i Novak Simović koji su ranije štetili Zvezdinim rivalima

  • 13

Odbor za hitna pitanja FSS usvojio je predloženu reorganizaciju rada i sastava Sudijske komisije pred početak prolećnog dela sezone Jelen Super lige, koja podrazumeva da četvorica arbitara neće suditi do kraja sezone.

Zbog propusta u jesenjem delu, na utakmicama najjačeg srpskog prvenstva neće suditi Vladimir Nedeljković, Danilo Mihajlović, Novak Simović i Zoran Mićanović.

Vladimir Nedeljković je posebno podigao dosta prašine svojim odlukama na utakmici prvog kola između Partizana i Novog Pazara, završenoj rezultatom 4:3. Sporni su bili dosuđeni penal za crno-bele, isključenja Arifovića, ali i pobedonosnog pogotka Luke u 88. minutu utakmice.

Nedeljković je posle bio suspendovan i odslužio maksimalnu kaznu, a potom je napravio seriju propusta u duelu desetog kola između Spartaka i Čukaričkog.

Među suspendovanima su i dvojica sudija (Mihajlović i Simović) koji su prethodnih sezone svojim propustima oštetili rivala Crvene zvezde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cedomir

    19. februar 2014 | 11:12

    Da ste najbolji lagao vas neko...

  • Meca

    19. februar 2014 | 11:12

    Krenula hajka na Partizan, nije suspendovan samo ovaj sudija vec i oni koji su pravili greske i u korist zvezde a za njih nema naslov. SUSPENDOVAN SUDIJA KOJI JE POGURAO ZVEZDU.

  • Goran76

    19. februar 2014 | 11:22

    Pocelo je znaci..fino tako sa svim sudijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA