SAZNAJEMO: Milosavljevića operiše lekar u Nemačkoj koji je oporavio Vasu Micića!

Talentovani plej Mega Vizure Vasilije Micić korisnim savetima ohrabrio je beka Partizana Dragana Milosavljevića pred operaciju koja će ovih dana biti obavljena van Srbije

  • 3

U ekskluzivnom intervjuu za Telegraf, jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope Vasilije Micić otkrio nam je šta je savetovao košarkaša Partizana Dragana Milosavljevića, kojeg je zadesila ista povreda ligamenata kao i Vasu pre dve godine.

Milosavljevića će, kako saznajemo, operisati isti lekar u Nemačkoj koji je i njega podvrgnuo operativnom zahvatu.

- Gagi prolazi kroz istu fazu kao i ja. Zbog velikog broja utakmica i brojnih putovanja, ovo se, nažalost, u poslednje vreme sve češće dešava. Najteže je prvih mesec dana posle povrede, tada mora mnogo da se trenira. Posle operacije bitno je pridržavati se saveta jednog lekara, i što je još važnije, osim fizičke raditi i na mentalnoj snazi - otkriva reprezentativac Srbije.

U intervjuu Telegrafu, koji će sutra biti objavljen na našem portalu, Vasa otkriva šta misli o prelascima u Zvezdu ili Partizan, čije NBA utakmice ne propušta, zašto nije prihvatio trend lizanja patika...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA