Nejmarova bivša na žurki sa Ronaldom i Kafuom (FOTO)

Atraktivna Bruna Markezine prisustvovala zabavi pivarske kompanije ''Brahma'', a među zvanicama su bili i legendarni brazilski fudbaleri

  • 5

Zahvaljujući pivarskoj kompaniji ''Brahma'' publika u Brazilu je na jednom mestu mogla da vidi neke od najboljih fudbalera te zemlje, kao i neke od najlepših Brazilki među kojima i bivša Nejmarova devojka Bruna Markezine.

U društvu Brune bile su i verenica ''Zube'' Ronalda Paula Morais, ali i brazilska slavna ličnost Sabrina Sato, dok su fudbalere predvodili Kafu, Ronaldo i nekadašnji selektor Brazila Mario Zagalo koji su svoje mesto na ceremoniji našli na terenu ''Marakane''.

Uprkos lepoti Brune i Paule, izgleda da je svu slavu među prisutnima pokupila Sabrina koja je bila i najoskudnije obučena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    20. februar 2014 | 00:16

    Eh, što ti je moć navike. Ona više ne može da zamisli život bez fudbalera. To su najdivniji ljudi, puni neke unutrašnje topline i razumevanja, izuzetno duhoviti i nadareni u svim sferama života.

  • FMP DO KOSKE

    19. februar 2014 | 22:27

    pa nece sa markom pantelicem, draganom mladenovicem i zigarom...

  • Страхиња

    19. februar 2014 | 23:30

    Kakav je brat kafu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA