Upoznajte Zvezdine seksi čirlidersice! (FOTO) (VIDEO)

Igračice, inače svetske prvakinje u šou densu, o kojima danas bruji čitava Srbija, članice su plesnog studija "Fluid Girls", a imaju bogato iskustvo s festivala "Exit", ali i iz "Prvog glasa Srbije"

  • 20

O čirlidersicama koje su zapalile "Pionir" tokom pauza na utakmici Evrokupa između Crvene zvezde i Nižnjeg Novgorod danas svi pričaju. Devojke su zahvaljujući atraktivnoj koreografiji privukle pažnju svih, a o njima se naširoko komentariše i na društvenim mrežama.

Ove zanosne igračice članice su plesnog kluba "Fluid Girls", koji postoji već 12 godina.

Klub je osnovala Sandra Mišić, koreograf, koja se i pohvalila novim iskustvom na svom Fejsbuk profilu.

- Bilo je ovo jedno novo i zabavno iskustvo. Izvini tata za Partizan, ali nije me zvao. Mama, ti si pobedila - napisala je Sandra, jedna od navijačica, na svom Fejsbuk profilu.

Ovaj nastup na utakmici s Nižnjim je bio proba, i uskoro bi trebalo da se zna da li će ove lepotice nastaviti da animiraju publiku na pauzama.

- Ljudi iz Zvezde su nas zvali pre otprilike mesec dana, i mi smo prihvatile, brzo smo "kliknuli". Nama je ta ideja zabavna, i ovo je bilo specijalno iznenađenje, proba tako da ćemo uskoro videti da li ćemo i dalje videti - rekla je Sandra u razgovoru za Telegraf.

Devojke koje su igrale bile su oduševljene atmosferom.

- Radile smo na televiziji, šou programima, žurkama, ali ovo je baš drugačije; aplauzi, energija navijača i baš je bilo zabavno - rekla je Sandra, koja nije očekivala da će nastup imati ovoliki odjek.

- Stvarno nisam očekivala ovo. Ja generalno volim taj stil američkih navijačica. Bilo je dosta pozitivnih komentara za taj seksi nastup, ali nadam se da ćemo imati priliku da pokažemo još neke koreografije drugog tipa, i da pokažemo šta umemo. Ipak su ove devojke svetske prvakinje u šou densu - rekla je Sandra.

Igrom slučaja, sve devojke na terenu su ujedno i zvezdašice, pa smo morali posle toga da pitamo šta bi bilo da ih je kojim slučajem zvao Partizan.

- Odande nas nisu zvali, Zvezda jeste. Kod ovakvih nastupa je odlična stvar što imamo dosta prostora za koreografije - rekla nam je Sandra Mišić.

"Fluid Girls" učestvuju samo u šou programima, ne i na plesnim takmičenjima. Klaberi su često mogli da ih vide na tematskim žurkama po beogradskim klubovima, a gotovo su redovna postava za šou programe poput "Ja imam talenat", "Survivor", "Veliki brat"...

Ova grupa ima bogato iskustvo s mnogih žurki, ali i sa festivala "Beer Fest" i "Exit", šou takmičenja "Prvi glas Srbije"... Na snimku ispod možete da vidite njihov nastup sa Sarom Jovanovićem za Rijaninu pesmu "S&M":

t

A evo i nastupa na "Egzitu" na "Dens areni":

Još fotografija ovih devojaka možete da pogledate OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    20. februar 2014 | 21:13

    Nema mesta vise za porodicne ljude u ovoj drzavi!!!

  • DrGari

    20. februar 2014 | 23:42

    Mogu li dinari ili samo u evrima???

  • Jagodinac

    20. februar 2014 | 22:28

    Sta reci? Da me izvinu sve bivse Jugoslovenske republike, kao Evropa i Ameri, al sto jes, jes, najlepsa smo bre nacija. Pa zar nisam u pravu, budi te iskreni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA