ZVEZDA NASTAVLJA TRADICIJU: Na Javor za 100 dinara!

Ulaznice za severnu tribinu koštaće 100 dinara, za istok 200, dok će cene karata za zapadnu stranu koštati 300 dinara

  • 6

Čelnici Crvene zvezde odlučili su da nastave tradiciju i obraduju svoje navijače pred premijerni meč prolećnog dela šampionata na ''Marakani'', tako što će u petak pustiti karte za duel sa Javorom po simboličnim cenama.

Cene za severni deo stadiona će koštati 100 dinara, karta za istok 200 dinara, dok ulaznica za zapadnu tribinu iznosi 300 dinara. Ulaznice će biti puštene u prodaju u petak od 11 do 16 časova, odnosno na dan utakmice od 11 časova do početka meča koji je na programu od 18 časova.

Ovom odlukom nastavljena je praksa crveno-belih koji su neretko besplatno otvarali kapije ''Marakane'' koja je na svim premijerama bila skoro puna.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    20. februar 2014 | 16:59

    Sram te bilo za ovu izjavu, gledaj svoje dvoriste pa onda pricaj o tudjem. Vi ne mozete ni jug da napunite cak i kad su dzabe karte, a onu poljanu od stadiona vidite punu samo kad je derbi, i to zato sto dodje 20 000 cigana. Jel te nije makar malo sramota posle ovog komentara

  • vwb

    20. februar 2014 | 18:41

    Decenijama punimo stadion CZ,jer nas je vecno zaduzila titulama svetskog i evropskog sampion,trofej franjinih u basketu,nema tu tezinu,jer su ga osvajali i KK Bosna,Cibona,Jugoplastika...

  • grobar do koske

    20. februar 2014 | 16:29

    Jos malo pa ce vam placati da dodjete na tekmu pecurkanci...ccc...i posle ovo ono,mi napunili kokosinjac...Partizan-MIT ili cudo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA