Najluđa trka u Sočiju: Pogledajte samo ludi fotofiniš! (FOTO)

  • 1

Pravo pravcato ludilo desilo se na četvrtfinalnoj trci u fristajl skijanju na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, kada su se sva četiri takmičara bacila kroz cilj kako bi zauzeli neko od prva dva mesta i plasirali se u polufinale.

Na kraju je pobedio Švajcarac Armin Niderer i ostvario frijumf u jednoj od najuzbudljivih trka u istoriji ovog sporta, a veliko je bilo pitanje ko je završio na drugoj poziciji.

Zvaničnici su dugo pregledavali snimak da bi na kraju doneli odluku da je na drugom mestu Rus Egor Korotkov, ispred Šveđanina Viktora Norberga i Finca Juni Pelinena.

Prava je šteta što sva četiri takmičara nisu mogla da prođu dalje, jer je sigurno da skijanje kao sport ne pamti ovoliku požrtvovanost takmičara i ovakav spektakularan završetak trke, iako je reč o fristajl skijanju.

Ova trka je definitvno obeležila celokupno takmičenje, ali nijedan od njenih učesnika nije uspeo da osvoji medalju, već su sva tri obeležja priparala Francuzima. Zlato je pripalo Žanu Šapui, srebro Arnu Bovolentu i bronza Žonatanu Midolu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA