Zvezda osuđuje napad na klupskog doktora

"Pozivamo nadležne organe da sprovedu sve neophodne radnje u cilju ispitivanja celog slučaja i da potom preduzmu odgovarajuće mere u skladu sa zakonom," ističe se u saopštenju košarkaškog kluba

  • 1

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasila se saopštenjem povodom napada na na klupskog doktora Borisa Gluščevića ispred ordinacije na Ortopedskoj klinici na Banjici.

Lekaru je ukazana pomoć na Urgentnom centru, a napadač je u toku dana priveden, koji je inače komunalni policajac.

"Povodom fizičkog napada na doktora KK Crvena zvezda Telekom Borisa Gluščevića želimo da naglasimo da KK Crvena zvezda Telekom osuđuje svaki vid nasilja. Smatramo da je neprimireno da se nasilnim putem i fizičkom silom rešava bilo kakav nesporazum. Ceo ovaj događaj govori o realnosti u kojoj se nalazmo i potrebi da se svemu tome stane na put.

Žao nam je što je član našeg kluba doživeo ovakvu neprijatnost i zato pozivamo nadležne organe da sprovedu sve neophodne radnje u cilju ispitivanja celog slučaja i da potom preduzmu odgovarajuće mere u skladu sa zakonom.

Očekujemo da će motivi ovog napada kao i sve činjenice biti utvrđene u najkraćem mogućem roku i prezentovane javnosti. Doktoru Borisu Gluščeviću koji godinama unazad predano radi u našem klubu želimo brz oporavak, a KK Crvena zvezda Telekom će mu pružiti svu neophodnu pomoć," zaključuje se u saopštenju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pudlica zasticeni svedok saradnik

    20. februar 2014 | 18:07

    Sta ce ova vest na sportskim vestima ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA