VUJOŠEVIĆ: Dali smo maksimum, finansije nam koče pojačanja!

Nemamo dugu klupu da izbegnemo prazne minute. Oni su jako dobro šutirali. Deo je i iz naše odbrane koja nije bila dovoljno dobro koncentrisana, rekao je trener Partizana

  • 21

Trener Partizana, Duško Vujošević čestitao je na pobedi Galatsaraju u 7. kolu Top 16 faze Evrolige, istakavši da njegov tim nije imao dovoljno koncentracije u odbrani.

Iskusni strateg dodao je da crno-beli imaju problema sa rotacijom igrača i da zbog finansija ne mogu da dovedu pojačanja.

-U  ovim uslovima koje mi imamo igrači naši su dali maksimum. Najviše mislim na dužinu klupe. Pokušali smo na treningu da dovedemo Kinsija u igru,međutim rizik bi bio veliki.

- Nemamo dugu klupu da izbegnemo prazne minute. Oni su jako dobro šutirali. Deo je i iz naše odbrane koja nije bila dovoljno dobro koncentrisana. Nema velikih komentara - rekao je trener Partizana i dodao da sudije izazivaju reakcije, pa potom te reakcije kažnjavaju.

Vujošević je naveo i da je evidentno da Bogdanović nosi igru Partizana ove sezone, ali da će mu biti lakše kada se priključe i ostali igrači.

- Bogdanoviću će biti mnogo lakše kada budu tu Kinzi i Pavlović, ali on je na pravom putu. Najveći problem je malo odmora, a velika minutaža - konstatovao je on.

Na pitanje da li Partizan planira da dovede neko pojačanje Vujošević je podsetio na finansijsku situaciju u klubu koja koči takav potez, ali je na pitanje da li se možda razmišlja o Novici Veličkoviću ostao iznenađen:

- Kako je Veličković slobodan? I da jeste to nije pitanje za konferenciju. Da smo za njega zaiteresovani ne bi smo to pričali ovako.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    20. februar 2014 | 23:24

    Da niste pokrali, ti, danilović i todorić, imali bi!

  • Bobolino

    20. februar 2014 | 23:33

    ..кмееее, боље да почнеш да им пушташ у свлачионици песмице : ..да смо најбољи, лагао нас НЕКО !

  • Milosh

    20. februar 2014 | 23:16

    Kako ga samo nije sramota?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA