ŠOK TRANSFER: Murinjo želi Zanetija (40) u Čelsiju!

Portugalski stručnjak želi da obnovi saradnju sa legendom Intera za kojeg planira da igra jednu sezonu u Čelsiju, a posle preuzme trenerski posao

  • 5
Havijer Zaneti, Žoze Murinjo Foto: Wikipedia/Steindy, AP/Tanjug

Žoze Murinjo želi ponovo da sarađuje sa Havijerom Zanetijem! Kako engleski mediji navode portugalski stručnjak namerava na kraju sezone da u Čelsi dovede legendarnog argentinskog 40- godišnjeg fudbalera Havijera Zanetija.

Uprkos godinama Murinjo je izrazio žarku želju da ponovo sarađuje sa Zanetijem, s obzirom na to da je Potugalac vodio Inter u periodu od 2008 - 2010. godine.

Ukoliko su ove tvrdnje engleskih medija tačne, Murinjo namerava da zadrži Zanetija na terenu još jednu sezonu da bi mu potom ponudio mesto jednog od trenera na ''Stamford Bridžu''.

Međutim, jedini problem mogla bi da bude politika kluba, odnosno Romana Abramoviča, da se pazi prilikom dovođenja fudbalera preko 30 godina, a veteran Zaneti ima čak 10 godina više od dozvoljene granice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igrač

    21. februar 2014 | 13:12

    Bolje da traži gol-igrača.mislim da neće ništa napraviti u LŠ.Pratim ih zbog Baneta i Matića.To Vam je tim kao pevač bez hita

  • X5

    21. februar 2014 | 11:53

    Budala!

  • Radovan

    21. februar 2014 | 12:53

    Prvo će Zaneti fa završi igračku karijeru u Inter a posle je sve moguće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA