Grobarke vs Zvezdašice: Koje su čirlidersice više seksi? (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši Partizana imali su odličnu podršku sa parketa na meču sa Galatasarajem, gde su atraktivne devojke imale svoj šou u pauzama na tajm autu. Ovo je bio njihov odgovor na ples Zvezdinih igračica od srede

  • 38

Navijači Crvene zvezde imali su priliku u sredu da vide na meču sa Nižnjim u Evrokupu atraktivne i seksi čirlidersice, koje su na tajm autu uveseljavale publiku u Pioniru.

One su izazvale pravu pometnju u hali, ali i na društvenim mrežama sa svojim izazovnim plesom.

Isti užitak imali su i navijači Partizana u četvrtak u Kombank Areni u okviru meča Evrolige sa Galatasarajem, gde su atraktivne "grobarke" izvodile svoj performans.

E sad, pravo je vreme da uporedmo ove dve grupe i da utvrdimo koje su atraktivnije i seksi ovoga puta. Što ne znači da već na sledećem meču neće biti one druge.

Prava je šteta što ostali naši klubovi nemaju čirlidersice jer bi onda moglo da se organizuje liga Srbije u navijanju sa terena...

Možete zamisliti samo, kako bi to izgledalo na derbiju da čirlidersice obe ekipe izvode svoj nastup naizmenično, dok su navijači u delirijumu...

Na vama je sada, dragi čitaoci, da procenite koje su atraktivnije, ali i bolje igračice i čija koreografija vam se više sviđa.

Ovo su čirlidersice Zvezde, tačnije grupa Fluid girls, na meču sa Nižnjim, koje su publiku, naročito muški deo, ostavile bez daha.

Da bismo vam osvežili pamćenje, evo i videa sa koreografijom zvezdinih čirlidersica.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dfdf

    21. februar 2014 | 13:39

    zvezdine igracice su samo mnogo provokativnije i vulgarnije obucene i nista vise....

  • Miki

    21. februar 2014 | 13:14

    Obe strane su lepe, bitno je da su nase lepotice iz Srbije

  • iskreno

    21. februar 2014 | 14:01

    drago mi je da ne pripadam "plitkoj" vrsti muskaraca, odnosno da mi je ma kakva (lepa ili ruzna) polugola i napucana devojka lepsa od bilo koje obucene i lepe devojke..na ovim slikama vidim po 2-3 stvarno lepe devojke na obe strane. treba da razlikujete izazovno (da ne upotrebim goru rec) i lepo..dve razlicite stvari! ove crveno bele malo vise vuku na go go igracice i poslovnu pratnju i ne treb da placamo takve u kosarci ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA